Pasklare Online
Mode Automatisering

Softwear automatiseert online uw dagelijkse activiteiten in de winkel en groothandel voor een vast bedrag per maand. Een veilig online systeem voor detaillisten en groothandels in mode, sport, lingerie en schoenenbranche.

Geen ingewikkelde installatieprocedures. Softwear zorgt voor uw spam filters, firewalls en upgrades. Er wordt automatisch een back-up van uw gegevens gemaakt. Na een korte in-house training bent u operationeel. Softwear heeft alle kennis in huis om de ondernemer in het hele proces bij te staan. Service is een belangrijk speerpunt van Softwear.


Over Softwear

Al sinds de tachtiger jaren is Softwear innovatief in het automatiseren van de mode, lingerie, sport en schoenenbranche. Softwear levert pasklare programma's voor zowel de detaillisten als de groothandels. Wij automatiseren de dagelijkse activiteiten in de winkel en groothandel en zien service als het onderscheidend vermogen.

Ontzorgen, efficienter werken, oplossingen en kennis. Softwear neemt op vernieuwende en eenvoudige wijze de totale IT-zorg uit handen. Honderden groothandels, winkelketens en zelfstandige detaillisten werken inmiddels met het Softwearpakket. Van sample tot kassa, van lingeriewinkel tot spijkerbroekengroothandel; Softwear automatiseert het.


Ontzorgen

Softwear ontzorgt: geen ingewikkelde installatie procedures, spam filter, firewall en upgrades. Alle mogelijkheden die de digitale wereld biedt gecombineerd met de mode ervaringen die het Softwear team hebben opgedaan in de modebranche komen samen in het Softwear systeem.


Service op maat

Het Softwear automatiseringspakket bestaat uit verschillende modules. Zo kunnen wij voor iedere winkel, importeur, agent of groothandel een passende oplossing leveren. Daarbij maken we het u niet te moeilijk. Of u nu in een keer meerdere modules wilt aanschaffen, of in eerste instantie alleen de basismodules: onze prijsniveau en service blijven hetzelfde. Softwear kent de modebranche als geen ander. Daarom kunnen wij gebruikersvriendelijke, efficiƫnte en pasklare oplossingen leveren tegen concurrerende prijzen.

Het voordeel van het systeem is dat na een korte in house training het systeem al draaiend is en u snel aan de slag kan.


Met Softwear heeft u zelf de regie in handen.


Webshop

Wilt u een webshop exploiteren dan is het dubbel van belang dat uw voorraad wordt bijgewerkt in zowel uw winkel als in uw webshop. Automatische koppeling van de webshop met uw backoffice biedt heel veel voordelen en niet alleen met betrekking tot uw voorraden. Softwear heeft de geschikte webshop koppelingen waarmee elke websitebouwer kan integreren. Softwear is er al jaren klaar voor en weet dus als geen ander hoe wij u op weg moeten helpen.


Kassa oplossingen zonder kopzorgen

U zoekt naar kassa oplossingen voor uw kledingwinkel. Dan weet u waarschijnlijk al dat daar veel bij komt kijken; van echte kassa oplossingen mag je wat ons betreft dan ook pas spreken als die je administratieve en logistieke taken in de winkel verlichten. Alleen dan bent u beter af.

Softwear biedt de kassa oplossingen die u nodig heeft, zelfs online. Al uw administratie veilig en overzichtelijk, zonder dat u aan back-ups hoeft te denken of bezorgd hoeft te zijn over een tijdelijke computerprobleem. Kassa oplossingen die u tijd, moeite en zorgen besparen.


In de Softwear kassa oplossingen is aan alle aspecten van een mode, schoenen, lingerie en sportwinkel aandacht besteed, zodat uw investering van energie en tijd minimaal zijn. Met onze oplossingen werkt uw kassa beter, omdat Softwear een op maat gesneden geintegreerd systeem biedt waarin uw gegevens direct en veilig verwerkt worden. Van inkoop tot afwikkeling van verkoop, alles online.


Met het online automatiseringspakket van Softwear draait uw kassasysteem en backoffice real time waardoor u op ieder gewenst moment beschikking heeft tot up to date informatie en rapportages.

Het (bij)sturen van bijvoorbeeld uw voorraad is dan nog een fluitje van een cent. De inzet van een voorraadsysteem kan het aantal

nee-verkopen fors verkleinen.