Softwear voor de Modebranche

Softwear is een specialist in de modebranche. Door jarenlange innovatie hebben wij pasklare automatiseringsoplossingen voor zowel modewinkels als modegroothandels. Alle mogelijkheden die de online wereld biedt gecombineerd met veel ervaring in de modebranche, komen samen in het Softwear systeem. Online werken is vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld met alle voordelen van dien.

Naast gebruiksvriendelijkheid stelt het u in staat de bedrijfsresultaten te optimaliseren. U bent ook gebaat bij rapportages die up-to-date zijn om merken te kunnen analyseren, het afrekenproces bij de kassa te vereenvoudigen of de inkoop nauwkeurig te kunnen afstemmen op de omzet. Het online systeem vergt geen ingewikkelde installatieprocedures. Softwear zorgt voor spam filters, firewalls en upgrades en maakt een automatische back-up van alle gegevens. Na een korte in-house training bent u operationeel.

Naast het basispakket kun u het pakket zelf aanvullen met diensten die voor uw zaak zo belangrijk zijn. Bijvoorbeeld met de volgende modules:


(iPad) kassa

Web-app: real time applicatie voor op de mobiel

(iPad) ordershop voor de groothandel

EDI

Webshop

SMS-mailing

Nieuwsbrief mailing


Doordat alle werknemers van Softwear uit de modebranche afkomstig zijn weten wij waar wij over praten. Wel zo handig als u onze helpdesk belt met vragen.